1096 Budapest Lenhossék utca 13.
Nyitvatartás: H - P: 8.00 - 20.00

DENTIST FOR YOU – FOGORVOS NEKED!

Dentist For You, fogorvosi rendelő a 9. kerületben. A nevünkből is sejthető, hogy rendelőnkben a páciens a legfontosabb! Nem csak a fogat nézzük, hanem a fog végén lévő embert is. A régi idők fogorvos -páciens bizalmi kapcsolatát felélesztve szeretnénk elérni, hogy ha egyszer valaki minket választ, onnantól kezdve bizony elmondhassa: Itt megtaláltam a fogorvosomat!

A DENTIST FOR YOU 4 ALAPPILLÉRE

1. MINDIG MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

Munkatársaink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a hozzánk érkező páciensek egy nyugodt környezetben, várakozási idő nélkül, a lehető legmagasabb színvonalú kezelésben részesüljenek. Rendelőnkben kiváló minőségű anyagokat, eszközöket és legmodernebb eljárásokat alkalmazunk, hogy pácienseink hosszútávon tartós megoldást kapjanak a kezelések által. A jó munkához idő kell tartja a mondás, mi igyekszünk mindenkire kellő mennyiségű időt fordítani, ezzel lehetőséget teremtve a precíz, pontos minőségi ellátásra.

2. KOMPLEX FOGÁSZATI SZEMLÉLET

Az egészséges szájüreg hosszú távon javítja az életminőséget. Ez nem csak az esztétikus megjelenéssel járó magabiztosságot jelenti, hanem bizony számos megbetegedés elkerülését is. Ezért rendelőnkben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a komplex fogászati ellátásra. Az első vizit alkalmával röntgendiagnosztika segítségével igyekszünk minden problémát feltárni, amelyről részletes tájékoztatást is adunk. A páciens igényei és lehetőségeihez igazodó személyre szabott kezelési tervet készítünk.

3. DENTAL HOME KONCEPCIÓ – FOGÁPOLÁSI OTTHON

Az egészséges szájüreghez szükséges lépések nagy része a rendelőben történik, egy másik jelentős hányada viszont otthon, ezek a szájápolási szokások. Hosszútávon tartós eredményt csak akkor tudunk elérni, ha pácienseinknek minden tudást megadunk, hogy otthonukban is megőrizhessék fogaik egészségét. A megelőzés a leginkább megtérülő kezelés a fogorvosnál. Várandós kismamagondozástól, az első tejfogak megjelenésén keresztül az idősebb korosztályig mindenkit igyekszünk motiválni a helyes otthoni fogápolási szokások elsajátításában.

4. ÉRTHETŐ KOMMUNIKÁCIÓ

Ami nekünk mindennapi és egyértelmű a kezelések során az a pácienseinknek érthető módon korántsem az. Az írásos dokumentáció és tájékoztatók mellett igyekszünk segítőkészen minden kezelés előtt és után felmerülő kérdést átbeszélni, érthető módon (az orvosi szaknyelvet mellőzve) elmagyarázni a kezeléssel kapcsolatos tudnivalókat. Ezt a folyamatot sok esetben fog és mosoly fotózással egészítjük ki, amely a kezelés eredményét a lehető legszemléletesebb módon mutatja meg.

ISMERD MEG FOGORVOSAINKAT

Dr. Somogyi Andrea

Dr. Bernáth Róbert

Dr. Nagy Lilien

Dr. Kiss Lilla

Dr. Hanyik Richárd

Dr. Nagy Miklós

Dr. Saláta József

Dr. Černák Áron

ISMERD MEG TOVÁBBI MUNKATÁRSAINKAT

Sztojkovics Enikő

Fogászati asszisztens / Dentálhigiénikus

Schaffer Izabella

Fogászati asszisztens / Dentálhigiénikus

Gradsach Gabriella

Fogászati asszisztens / Dentálhigiénikus

Stecz Marianna

Fogászati asszisztens / Dentálhigiénikus

Kovács Fanni

Recepciós

Időpontot kérek!
Az űrlap kitöltésével elfogadja az Adatkezelési szabályzatunkat.